Διορθώστε προβλήματα σε iPhone, iPad με το νέο iOS Updater


Με καινούρια ενημέρωση λειτουργικού συστήματος iOS 6 υποδέχτηκε ο μήνας, τις συσκευές iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad (3ης γενιάς), iPad 2 και iPod touch (4ης γενιάς) και το iPhone 5 που κυκλοφόρησε και αυτό με το iOS 6.


Για να αντιμετωπίσει η Apple τα προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί, τα διορθώνει μέσω μιας νέας εφαρμογής που ονομάζεται iOS Updater.

Το app εγκαθίσταται, κατεβάζει το update και μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του iOS 6.0.1, διαγράφεται από το iPhone 5.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι χρήστες προκειμένου να κατεβάσουν το iOS Updater στο iPhone 5, είναι πολλή απλή.

Πρέπει να μεταβούν στα Settings, General, Software Update. Από την οθόνη του Software Update, εμφανίζεται διαθέσιμη η ενημέρωση με τίτλο Updater for iPhone 5. Ο χρήστης επιλέγει “Learn More” και μεταβαίνει στην σελίδα για το κατέβασμα του iOS Updater. Μετά την ολοκλήρωση του download και την εγκατάσταση του app, ο χρήστης του iPhone 5 κατεβάζει το iOS 6.0.1 over the air.

 Εκτός από το bug στο iPhone 5, η πρώτη ενημέρωση του iOS 6, iOS 6.0.1 διορθώνει τις οριζόντιες γραμμές που εμφανίζονται στο εικονικό πληκτρολόγιο,

ένα πρόβλημα που απέτρεπε την απενεργοποίηση του φλας, και βελτιώνει την σταθερότητα της σύνδεσης του iPhone 5 και του iPod touch 5ης γενιάς όταν συνδέονται μέσω Wi-Fi με κρυπτογράφηση WPA2.

Επίσης αντιμετωπίζεται το θέμα της περιστασιακής αδυναμίας σύνδεσης σε δίκτυο κινητής τηλεφωνίας, και προσθέτει την επιλογή Use Cellular Data στο iTunes Match,

support.apple.com

Πηγή : sofokleousin.gr