Tα "οφέλη" γνωστών αναψυκτικών

Tα πρώτα 10 λεπτά :                            
10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας . Είναι το 100% της προτεινόμενης ημερήσιας δόσης . Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ, που κόβει τη γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας .

20 λεπτά : 
Το ζάχαρό σας προκαλεί μια έκρηξη ινσουλίνης .. Το συκώτι σας ανταποκρίνεται σε αυτό , μετατρέποντας όση ζάχαρη μπορεί σε λίπος ( και υπάρχει πολύ ζάχαρη αυτή τη στιγμή ) .

40 λεπτά :
Η απορρόφηση καφεΐνης έχει ολοκληρωθεί . Οι κόρες σας διαστέλλονται , η πίεση του αίματος αυξάνεται και το συκώτι συνεχίζει να ρίχνει ζάχαρη στο αίμα . Οι δέκτες αδενοσίνης στον εγκέφαλό σας φράζουν αποτρέποντας την υπνηλία .


45 λεπτά :
Το σώμα σας ανεβάζει την παραγωγή ντοπαμίνης , ερεθίζοντας τα κέντρα ευχαρίστησης στον εγκέφαλό σας . Είναι ο ίδιος τρόπος που λειτουργεί και η ηρωίνη .

60 λεπτά :
Το φωσφορικό οξύ δεσμεύει το ασβέστιο , το μαγνήσιο και τον ψευδάργυρο στο έντερό σας , παρέχοντας μιας περαιτέρω ώθηση στο μεταβολισμό . Αυτό γίνεται από τις υψηλές δόσεις της ζάχαρης και των τεχνητών γλυκαντικών ουσιών που αυξάνουν επίσης τη νεφρική αποβολή του ασβεστίου .

70 λεπτά :
Οι  διουρητικές ιδιότητες της καφεΐνης κάνουν παιχνίδι ( σας κάνει να πρέπει να κατουρήσετε ). Τώρα βεβαιώνεται ότι θα εκκενώσετε το συνδεμένο ασβέστιο , μαγνήσιο και ψευδάργυρο που διαφορετικά θα πήγαινε στα κόκκαλά σας ,καθώς επίσης το νάτριο, τον ηλεκτρολύτη και το νερό .....

80 λεπτά :
Δεδομένου ότι η αναστάτωση μέσα σας πεθαίνει , θ 'αρχίσετε  να έχετε στέρηση ζάχαρης . Μπορεί να γίνετε οξύθυμοι ή και αργόστροφοι . Έχετε επίσης τώρα , κυριολεκτικά , κατουρήσει όλο το νερό που περιείχε το γνωστό αναφυκτικό , μαζί με τις πολύτιμες θρεπτικές ουσίες που το σώμα σας θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει για να ενυδατώσει το σύστημά σας ή να χτίσει ισχυρά κόκκαλα και δόντια .

Πως αυτά τα γνωστά αναψυκτικά μας 
« ΒΟΗΘΟΥΝ »






Μπορείς να καθαρίσεις μια τουλέτα : 
Καταβρέξτε με ένα κουτάκι του γνωστού αναψυκτικού την λεκάνη της τουλέτας . 1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα . Το κιτρικό οξύ που περιέχει εξαφανίζει όλες τις χρωστικές κιλήδες από τις πορσελάνες .

Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου σας :
Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο , βουτηγμένο στο γνωστό αναψυκτικό .

Καθαρίστε τους πόλους της μπαταρία του αυτοκίνητου από την διάβρωση :
Ρίξτε ένα κουτάκι  του γνωστού αναψυκτικού πάνω στους πόλους της μπαταρίας για να εξαφανίσετε την διάβρωση .....

Η σκουριά φεύγει με την πρώτη : Απλώστε ένα πανί, βουτηγμένο στο γνωστό αναψυκτικό, στη σκουριά για λίγο χρονικό διάστημα .

Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσσο από τα ρούχα :
Ρίξτε ένα κουτάκι  του γνωστού αναψυκτικού πάνω στον λεκε από γράσσο , μαζί με απορρυπαντικό , και τρίψτε το κυκλικά . Το γνωστό αναψυκτικό θα βοηθήσει να εξαφανιστεί ο λεκές .

Μπορεί επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας !

Αυτό το κατασκεύασμα το πίνουμε ! Φυσικά το χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε και τους λεκέδες μας .





Πληροφοριακά :







Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών , είναι 3.4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι αρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα ! Το σώμα μας σταματάει να χτίζει τα κόκαλα, περίπου, στην ηλικία των 30. Μετά από αυτή την ηλικία αρχίζει να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο μέσα από τα ούρα μας , εξαρτώμενο όμως πάντα από την οξύτητα του φαγητού που λαμβάνει . Το διαλυμένο ασβέστιο καταλήγει από τις αρτηρίες , τα αιμοφόρα αγγεία , το δέρμα , τους ιστούς και τα διάφορα όργανα , στα νεφρά με αποτέλεσμα την δημιουργία της πέτρας στα νεφρά .

Τα αναψυκτικά δεν έχουν καθόλου φυσικά στοιχεία ( σε αντίθεση με τις βιταμίνες και το φυσικό νερό ) . Έχουν περισσότερη ζάχαρη , υψηλότερη οξύτητα και χρωστικά . Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν ένα αναψυκτικό μετά από κάθε γεύμα .

Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο ?

Το αντίκτυπο ; 
Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 370 για την λειτουργία της χώνευσης των ενζύμων . Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να τονίσω δημιουργεί στο χωνευτικό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό .. Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται . Το ζυμωμένο φαγητό προκαλεί δυσοσμία , αέρια , αποσύνθεση και δημιουργεί τοξικά , τα οποία απορροφούνται από τα έντερα , όπου κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα απ ' διοχετεύεται σε ολόκληρο το σώμα . Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων αρρωστιών .

Μερικά παραδείγματα : 
Πριν μερικούς μήνες , έγινε ένας διαγωνισμός στο πανεπιστήμιο Delhi « Ποιος θα πιει, την περισσότερη ποσότητα από ένα γνωστό αναψυκτικό ; " Ο νικητής ήπιε 8 μπουκάλια και πέθανε επί τόπου από την υπερβολική δόση « μελανικής διοξύνης » στο αίμα του και μη επαρκής οξυγονώσεως . Από τότε , ο πρύτανης απαγόρεψε τα αναψυκτικά από την καντίνα του πανεπιστημίου .

Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι σε ένα μπουκάλι γνωστού αναψυκτικού όπου μετά από 10 ημέρες αυτό διαλύθηκε ! Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνο ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα αρκετό καιρό μετά από τον θάνατο μας .

Φανταστείτε τι μπορεί να κάνει αυτό το αναψυκτικό στα ευαίσθητα έντερα σας και στο εσωτερικό του στομάχου σας που καταλήγει!