Κτίριο στη σελήνη;


Το Alien Disclosure Group, σε ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης έκανε μια σημαντική αποκάλυψη. 



Αν είναι αλήθεια, τότε μιλάμε και με στοιχεία πλέον ότι, η NASA συγκαλύπτει ενεργά σημαντικά στοιχεία που αφορούν την γνωστοποίηση εξωγήινης ευφυίας. Φυσικά για όσους δεν γνωρίζουν βάση νόμου απαγορεύεται να παρουσιάσει στοιχεία που θεωρητικά θα δημιουργήσουν κοινωνικές αναταραχές.... 


Η αποκάλυψη αφορά μια επίμαχη φωτογραφία στο κέντρο ελέγχου της NASA όπου ο επικεφαλής επιστήμονας Anthony Colaprete μαζί με την βοηθό του Karen Gundy-Burlet  παρατηρούν κάτι σε έναν υπολογιστή. 


Το επίμαχο σημείο είναι πως το χέρι του επιστήμονα  βρίσκεται επάνω σε μια φωτογραφία από περιοχή της Σελήνης. Η μεγέθυνση της φωτογραφίας αποκάλυψε στοιχεία πολιτισμού, μια και διακρίνεται καθαρά ένα κτίριο και ίσως μια γέφυρα!


Η φωτογραφία μέσα από το κέντρο ελέγχου είναι σίγουρα αληθινή. Το ερώτημα είναι, αν έχει υποστεί επεξεργασία με κάποιο πρόγραμμα photoshop προκειμένου η φωτογραφία να δείχνει το κτίριο και την γέφυρα.


Από την άλλη όμως ο σύνδεσμος της φωτογραφίας βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA.  nasa.gov


Άρα, ή η φωτογραφία είναι αληθινή ή κάποιος hacker έχει αντικαταστήσει την φωτογραφία μέσα στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA παρακάμπτοντας οποιεσδήποτε δικλίδες ασφαλείας. Αλλά αν είχε συμβεί, δεν θα είχε αντικατασταθεί η φωτογραφία με την αυθεντική φωτογραφία, συνοδευόμενη από ανακοίνωση της NASA;  


H φωτογραφία είναι από την ημέρα που η NASA βομβάρδισε το Φεγγάρι προκειμένου να ερευνηθεί αν υπήρχε νερό.




Πηγή : katohika.gr