Άλλη μια επιχείριση βάζει λουκέτο


Άλλη μια μεγάλη επιχείρηση που μεγαλούργησε την περασμένη 20ετία φαίνεται πως πέφτει θύμα της οικονομικής κρίσης και βάζει λουκέτο.

Ο λόγος για το ινστιτούτο ομορφιάς και περιποίησης... «BODYLINE» το οποίο εντελώς ξαφνικά έκλεισε το κατάστημα του στη Λάρισα την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου.

Μάλιστα ήταν τόσο αιφνιδιαστικό το «λουκέτο», που σύμφωνα με μαρτυρίες πελατών που εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν στο χώρο, ειδοποιήθηκαν από τους υπευθύνους της επιχείρησης να αποχωρήσουν άρον - άρον, διακόπτοντας τα «προγράμματά» τους, με την δικαιολογία ότι το κατάστημα θα κλείσει για τεχνικούς λόγους. Άλλωστε αυτή αποτελεί και την επίσημη δικαιολογία, όπως φαίνεται και από την ανακοίνωση που υπάρχει στην είσοδο των BODYLINE της Λάρισας.

Το πρωί της Τρίτης οι εργαζόμενοι που έσπευσαν στο χώρο για να πιάσουν δουλειά, αντίκρισαν την είσοδο κλειδωμένη, ενώ δύο άνθρωποι της επιχείρησης που βρισκόταν από την εσωτερική μεριά της εισόδου, τους ενημέρωναν πως η επιχείρηση έκλεισε. Έτσι, περισσότερα από 20 άτομα βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη στον δρόμο ενώ και τα χρήματα που τους οφείλει η επιχείρηση από τα δεδουλευμένα, ανέρχονται, για τον καθένα, σε αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Αναστάτωση επικρατεί και στους πελάτες του ινστιτούτου οι οποίοι από την Τρίτη που πηγαίνουν στον χώρο βρίσκονται αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη. Το μεγάλο σοκ βέβαια το παθαίνουν όταν διαπιστώσουν ότι έχασαν τα χρήματα τους καθώς το σύνολο των προγραμμάτων που «έκλειναν» στο BODYLINE το εξοφλούσαν προκαταβολικά, ενώ σε πολλές περιπτώσεις έχουν λάβει τραπεζικά δάνεια ή έχουν προπληρώσει μέσω πιστωτικής κάρτας.

Χαρακτηριστική η περίπτωση Λαρισαίας η οποία πολύ πρόσφατα είχε ξεκινήσει πρόγραμμα γυμναστικής αξίας 1.400€ τα οποία και είχε προκαταβάλει, ενώ πρόλαβε να πραγματοποιήσει μόλις το 10% των επισκέψεων. Το αξιοπερίεργο βέβαια είναι, όπως η ίδια δήλωσε στο Thessalianews.gr, ότι μέχρι και την τελευταία ημέρα λειτουργίας υου καταστήματος της πρότειναν να υπογράψει καινούριο συμβόλαιο για περιποίηση προσώπου, αξίας 3.000€!

Η συνέχεια πρόκειται να δοθεί στα δικαστήρια εκεί όπου πολλοί από τους πελάτες πρόκειται να προσφύγουν, ένα σκηνικό που ούτε για πρώτη φορά θα δούμε και, δυστυχώς, ούτε για τελευταία.


Πηγή : tro-ma-ktiko