Προσχωρούν στη Ν.Δ. ο Μ. Βορίδης και ο Αδ. Γεωργιάδης


Επιχειρώντας να γεφυρώσει το ρήγμα που προκάλεσε στα ύφαλα της ΝΔ με τη διαγραφή 21 βουλευτών, ο Αντώνης Σαμαράς προχωρεί σε μεταγραφές τόσο του κ. Βορίδη, όσο και του κ. κ. Αδ. Γεωργιάδη.



Υπουργός Υποδομών ο ένας και πρώην υφυπουργός Ναυτιλίας ο άλλος αναμένεται να ανακοινώσουν τις επόμενες ώρες τις αποφάσεις τους, με τις οποίες κλείνουν και τυπικά το κεφάλαιο "ΛΑΟΣ" στην πολιτική τους καριέρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η επίσημη ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Παρασκευής.


Υπενθυμίζεται ότι οι  δύο πολιτικοί ψήφισαν τα μέτρα του νέου Μνημονίου και την αναδιάρθρωση του χρέους την περασμένη Κυριακή, διαφοροποιούμενοι έτσι από την κομματική γραμμή του ΛΑ.ΟΣ.


Αξιοσημείωτο είναι ότι δεδομένης της απόφασης του Αντώνη Σαμαρά να μην συμμετάσχουν ως υπουργοί στην κυβέρνηση Παπαδήμου βουλευτές της ΝΔ, ο κ. Βορίδης για να προσχωρήσει στο κόμμα θα πρέπει να παραιτηθεί από τη θέση του.


Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η ιστοσελίδα της εφημερίδας "Το Βήμα" ο κ. Σαμαράς επιδιώκει με αυτές τις μετεγγραφές να κερδίσει το σκληρό δεξιό ακροατήριο και να εξουδετερώσει την όποια δυναμική μπορεί να αναπτύξει το νέο αντιμνημονιακό εκ δεξιών της Ν.Δ. κόμμα που ετοιμάζεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και στο οποίο ενδέχεται να συμμετέχουν εκτός από τον κ. Π. Καμμένο και ορισμένοι εκ των διαγραφέντων από τη Ν.Δ. 



Πηγή : defencenet.gr