Με αποδοκιμασίες των πολιτών χαρακτηρίστηκε η σημερινή παρέλαση


Με την αποχώρηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και των υπουργών της κυβέρνησης, του υπουργού Εθνικής Άμυνας Π. Μπεγλίτη, η παρέλαση συνεχίστηκε - σχεδόν - κανονικά.

Τα μηχανοκίνητα τμήματα του Στρατού απαγορεύτηκε να παρελάσουν.

Η αστυνομία απομακρύνθηκε αναπόφευκτα, και οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες έκαναν κατάληψη στην εξέδρα, όπου έχουν αναρτήσει ένα πανό που αναγράφει «η οργή μας θα σας πνίξει» και έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Μετά από αυτό, τα στρατιωτικά τμήματα αποχώρησαν και τελικά παρέλασαν τα πολιτικά τμήματα (Μακεδονομάχοι, διασώστες πολιτιστικοί σύλλογοι κλπ), όπου καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου και από τις γύρω πολυκατοικίες. Σημειώνεται ότι στις εκδηλώσεις των διαμαρτυρόμενων συμμετέχουν όλοι οι πολίτες που πήγαν για να δουν την παρέλαση.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, αποχωρώντας υπό την πίεση των γεγονότων, καταφέρθηκε κατά των αστυνομικών δυνάμεων που δεν μπόρεσαν να σταματήσουν τους οργισμένους πολίτες!

Με αποδοκιμασίες των πολιτών χαρακτηρίστηκε η σημερινή μαθητική παρέλαση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, στις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.

Πηγή : defencenet.gr