Βρέθηκε εξωγήινο μωρό;


Σύμφωνα με τη μεξικανική τηλεόραση, το 2007 ένας μεξικανός γεωργός βρήκε ζωντανό ένα εξωγήινο μωρό. Από φόβο, ο γεωργός το έπνιξε σε ένα χαντάκι και παρέδωσε το πτώμα στις αρχές.

Ο γεωργός είχε ισχυριστεί ότι έκανε τρεις προσπάθειες για να πνίξει το ον, ενώ χρειάστηκε να το κρατήσει κάτω από το νερό για ώρες.

Δύο χρόνια μετά το 2009, οι επιστήμονες ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους και ανακοίνωσαν ότι πρόκειται για ένα άγνωστο ον.

Οι ειδικοί ανακοίνωσαν ότι παρόλο που παρουσιάζει κάποιες παρόμοιες αρθρώσεις με του ανθρώπου, ο σκελετός του έχει τα χαρακτηριστικά σαύρας, τα δόντια του δεν έχουν ρίζες όπως στους ανθρώπους και μπορεί να μείνει κάτω από το νερό για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακόμη το μεγάλο μέγεθος του εγκεφάλου, ειδικά στο πίσω μέρος, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το ον ήταν πολύ έξυπνο.

Το μυστήριο περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, από το μυστηριώδη θάνατο του γεωργού που ανακάλυψε το ον, ο οποίος κάηκε σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο στην άκρη ενός δρόμου.

Στην περιοχή αναπτύσσονται φήμες ότι οι γονείς του εξωγήινου μωρού, σκότωσαν τον γεωργό για να πάρουν εκδίκηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκεί που βρέθηκε το ον, υπάρχουν συχνές αναφορές για θεάσεις Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων (ΑΤΙΑ) και «κύκλους των αγρών», ενώ ο ειδικός στα ΑΤΙΑ , Jaime Maussan, υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται για φάρσα και ότι οι αγρότες στην περιοχή του είπαν ότι υπάρχει και δεύτερο ον, το οποίο δεν μπόρεσαν να πιάσουν.

Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα περί τίνος πρόκειται… Είναι όντως εξωγήινος ή απλά μια καλοστημένη απάτη;

Πηγή : sciencedaily.gr